Central_lagring_ikon

Logga in på XRond™ Manager

Lägg upp dina objekt i XRond Manager och skapa dina ronderingsuppdrag.

Smidig_karta_ikon

Ladda ner Appen

Ladda ner XRond™ Appen från Apple Appstore eller Google Play.

Xrond_manager_ikon

Starta din rondering

Nu är allt klart för att påbörja din rondering.

Boka en demo

Enklare hantering och lägre
kostnader. Så här fungerar det.

Ett innovativt och spännande utvecklingsarbete har nu resulterat i ett dynamiskt ronderingssystem för flera olika typer av applikationer. Systemet har fått namnet XRond®. Nu behöver du inte längre hantera papperslistor och stora Excel ark för att få ut rätt statistik utan låta XRond® göra jobbet istället.

XRond Manager. En portal i Wideco Portal Manager (WPM).
XRond Manager är själva hjärtat i systemet. När du tecknar dig för ett XRond abonnemang hos Wideco får du automatiskt ett XRond användarkonto på vår Wideco Portal Manager upplagt. I XRond Manager hanterar du dina ronderingar, lägger upp användare och grupper och skapar frågemallar. Här lägger du också in de olika objekt som skall besiktigas. När du är klar med detta så startar du en rond, tilldelar denna till en användare eller grupp och sätter en tidsram för arbetet. Enklare kan det inte bli.

Direkt i XRond Manager kan du följa arbetet i fält, få statistik på hur långt projektet har kommit, vilka objekt som kräver omedelbar åtgärd osv. Du kan tom skapa en arbetsorder direkt i XRond Manager för att exempelvis ordna med de objekt som har fått statusen ”kräver omedelbar åtgärd”. Detta skapar ett mycket effektivt arbetssätt.

 

 

 
XRond® App  – för iPhone och Android.
XRond® appen är gratis och ingår i abonnemanget.
Appen laddas enkelt ner på Appstore och Google Play. Därefter loggar du in i appen med dina användaruppgifter du har fått av den användare som är administratör för just ditt system.
XRond appen används för att i fält utföra den tillsyn och besiktning som användaren har blivit tilldelad. Samtliga objekt som skall ronderas listas och visas även i kartvy för enklare översikt. I appen besvaras alla frågeformuleringar på objektet. Det går också att lägga till bilder, videofilm, kommentarer osv.  Systemet ser automatiskt till att informationen skickas till den centrala servern på vår plattform för vidare analys, statistik och rapporthantering.

XRond finns i flera olika abonnemangsformer
XRond® hanteras av vår hostingplattform Wideco Portal Manager och för din enkelhet finns XRond i ett antal olika storlekar på abonnemangsform. De olika varianterna är SMALL, MEDIUM, LARGE och XLARGE. medan XLARGE är till för dig med tusentals olika objekt att hantera.


XRond Small
Ett Small abonnemang passar dig med ett mindre antal objekt som skall besiktigas.
Läs mer om Xrond Small Beställ Xrond Small

XRond Medium
Ett Medium abonnemang passar företag med lite fler objekt att hantera och upp till 5 användare.
Läs mer om Xrond Medium Beställ Xrond Medium

XRond Large
Ett Large abonnemang passar företag med upp till 8 användare samt 100-tals objekt att hantera.
Läs mer om Xrond Large Beställ Xrond Large
Box_XLarge
XRond XLarge
Ett XLarge abonnemang passar stora företag med många användare och med 1000-tals objekt att hantera.
Läs mer om Xrond Xlarge Beställ Xrond Xlarge