Nyheter i XRond App

Nu finns en ny version att ladda ner av XRond App både för Iphone och Android. Bland annat hittar du nya spännande funktioner i kartan samt en förbättrad hanteringen för avvikelser. Nyfiken på mer info? Kontakta Eva på ea@wideco.se eller ring mig på 0705-136111.

XRond som verktyg inom fastighetsförvaltning

Wideco har i dagarna inlett ett samarbete med företaget Vaktmästaren i Roslagen AB gällande ronderingssystemet XRond. Företaget arbetar med montage, underhåll och service inom fastighet och mark och har länge eftersökt ett enkelt och effektivt system för att rondera de fastigheter och lokaler de förvaltar. Den främsta anledningen att de valde just XRond är att det ”bara” är ett ronderingssystem, inte en del i ett större program eller verktyg. XRond är utvecklat så flexibelt som möjligt för att passa rondering i många olika branscher och i Vaktmästarnas fall är det tillsyn av fastigheter. Lycka till säger vi på XRond team!

 

 

 

Project manager för XRond

Under hösten 2018 började Eva Wernborg Andén som Project manager för XRond. Eva har arbetat på Wideco sedan 2014, främst då med marknadsfrågor men kommer nu istället lägga allt fokus på arbetet med XRond. Så ni som vill veta mer om XRond och behöver ett bra verktyg för era checklistor och ronderingar, tveka inte att kontakta Eva redan idag på ea@wideco.se. Välkommen tillbaka Eva!

XRond Update

Nu händer det mycket med XRond manager och App. Nya versioner av XRond App finns nu ute på Google play eller Appstore. Uppdaterad GPS positionering, förbättrad kartfunktion, bättre kamerafunktion etc etc. Tack till våra betatestkunder som under hösten/vintern testat XRond och hjälpt oss med utvecklingen. Kontakta XRond teamet redan idag på sales@wideco.se för mer information om XRond 2.0. 2019- here we come!

 

 

XRond 2.0

Vårt utvecklingsteam jobbar just för fullt med anpassningar och förbättringar av vårt XRond system. Planerat lanseringsdatum för XRond 2.0 är 1 november.

Vi ser mycket fram emot denna uppdatering med många nya förbättringar och nya funktioner.

Skicka gärna en intresseanmälan till sales@wideco.se om du vill få en demonstration redan idag.

 

XRond för Android

Nu har XRond för Android äntligen lanserats och finns tillgänglig via Play Store. XRond för Android har alla funktioner samt de språkstöd som tidigare lanserats, och har nu även vår nya hantering av arbetsorder inbyggd. Detta innebär att administratören av XRond systemet kan skicka ut en arbetsorder direkt till mottagaren via appen för en smart och enkel hantering, och då få en kvittens i portalen när uppgiften är utförd.

Klicka här för att komma till appen i Play Store

Arbeta smartare med arbetsorder!

Arbetsorder har fått sig en rejäl omarbetning och har nu fått många nya funktioner. Bland nyheterna är att man nu kan tilldela en arbetsorder till en eller flera mottagare på fältet. Mottagarna får upp arbetsordern som en aktiv uppgift som skall utföras. Arbetsordern kan även innehålla bilder och kommentarer för att tydliggöra.


 

Ny app på väg!

Ny release av XRond appen på väg ut! Kommer finnas tillgänglig på App store 2015-11-27. Största nyheterna är utökat språkstöd för norska, danska och engelska samt att det är mycket smidigare och enklare att fylla i avlästa värden vid t.ex. en panncentral eller en kylanläggning.